söndag, december 30, 2007

Gråsvärdsmöte

Jepp, möte var det i helgen igen. På Hermelinen, som alltid:P Lokalen ser ut som ett slagfällt av läder och disk, och vi har faktist fått en del gjort. Martin lyckades övertala Elin och Emolika att göra väskor i fredags, främst för att Emot saknade sulläder till skor, och de ser rätt najs ut! Själv har jag påbörjat Martins nålbundna sockor!

Slåsa har också varit förbi, för att hämta diverse saker, bl a hennes presenter från mig från London. De var mycket uppskattade. Tyvärr glömde hon just de presenterna här på fredagen så hon fick, tyväääääärr, komma förbi på lördagen igen!

Slåsa, du måste komma förbi oftare, det VET du!!!

Just nu har Emolika stuckit hem pga släkttjofräs och kommer igen till morgondagen, men då verkar det som om vi har röjt upp slagfältet här och dragit vidare. För imorgon är det:

NYÅRSAFTON!!!!

Och alla vet ju vad det innebär, nämligen PARTY! Och det skall det bli, hemma hos vår käre vän i Åkersberga. Slåsa, den svikare, överger oss för sina tjejkompisar i klassen ("Men det har varit bestämt lääänge!") men jag och Emot reder oss nog med Överiga Gråsvärd, och jag har hört det ryktas om att det kommer bli en najs middag! Mums mums i hgkackat! Haha!

Vi hörs nästa år!

Inga kommentarer: