söndag, november 18, 2007

Kärlekskalas III - I Bacci Bastu!


Dagen efter var det kärlekskalas. Alla tre ligrar (woho!) plus Karro samlades hemma hos Johan i hans lilla, lilla rum för förfest. Men först busade vi med Emilia! Jag ringde och sa att hon tyvärr inte kunde komma till Johan, eftersom hon glömt att säga till att hon ville komma dit, och nu fanns det inte plats. Sårad ringde hon Slåsa (som jag redan pratat med) för att berätta den hemska nyheten och försöka hitta på nått att göra de två, och får höra att Slåsa minsan får komma!

Då blev Slåsa tvungen att avslöja skämtet, Emilia lät så arg :D Och det var hon rätt länge också, men till slut lyckades vi blidka henne! Då var vi hemma hos Johan, Emilia höll på att svälta ihjäl och vi hade suttit och pratat om massa trevliga saker, och vi började sminka och tjafsa oss. Mycket snygga frisyrer fick vi, alla ligrar satte upp håret på olika väldigt lyckade sätt! Karro satt och försökte komma underfund med hur man lär sig sminka sig och jag la på rouge på mig själv för första gånge!

Vi drog oss mot Täby Centrum där vi skulle ta tåget, släpandes på Bacci Bag, dvs en bag full av öl och energidryck (till jägern). På plats blev vi väl mottagna av folket, och kvällen inleddes. Temat var ”Obskyra skyltar” och Emilia hade med sig en blå skylt med en vit pil på, som man kunde använda till att skrika saker som ”Tjockis! Fyllo! Liger!” och peka på folk.

Andra skyltar på plats sa saker som ”Vad är det du står och säger!” och ”Denna sida upp!” (med en pil neråt) och bra mycket mer obskyra saker... Det fanns även ett plakat där man kunde klottra under förutsättningarn att man 1) inte var nykter, 2) inte skrev för stort och 3) inte skrev på väggarna.

Rätt tidigt hölls det en tävlig som gick ut på att vi i lag om tre skulle tömma en gummihandske med folköl på kortast tid genom att bita hål i fingrarna och suga. Eeh.. Ja. Vi hamnade sist, men skyller det på att vi var först ut!

Tvillingarna från Trix kom förbi och ett tag efter det började bastu-badandet! Det var en rätt liten bastu där man kunde sitta i två rader, och jag tror vi var 16 personer där inne som flest! Fett varmt, fett trevligt:P Johan döpte oss i sitt vidriga 7-dagarsvin och folk sprang ut och sprang runt i bostadsområdet en del.

Men ungefär här beslutade Slåsa och Hanna för att åka hem, tyvärr. De tyckte att det var mer för singlar det här och ingen av dem hade sina pojkvänner närvarande. Synd, men det är inte mycket att göra åt.

På nått jävla vänster lyckades jag, istället för att sova i en sovsäck på ett liggunderlag, hamna på en madrass med riktigt täcke och Trix-Johan brevid mig! Mycket lyckat, mycket mysigt.

Vi väcktes av att Trix-Erik hoppade in i lokalen och sa ”Frukostleverans!” Han hade köpt knäckebröd, yoghurt, smör och morötter bland annat. Trix-Johan kokade te och folk började vakna. Då upptäckte vi också att det var öl, kaffe och annat vider över ungefär hela golvet. Kondens rann ner från fönstrena, och allt var kaos.

Till slut började vi motvilligt städa, vilket var ett intressant projekt. Det gick, faktist, efter mycket sopande, våttorkande och skrubbande av bord, dörrar och väggar.

En mycket lyckad helg måste jag säga!

3 kommentarer:

Martin sa...

Bacchi Bag.. Hahaha ;)

Svedski sa...

Den var helt sannlöst fantastiskt tung!!!

Anonym sa...

Tala Svenska jävla freppe!